Oogsten met Helder Advies

 

Drijfveer

In de afgelopen jaren heeft Helder Advies talloze opdrachten uitgevoerd in de zorg- en welzijnssector; voor zorgaanbieders en voor patiëntenverenigingen. Altijd gedreven vanuit de overtuiging de patiënt/cliënt ons veel kan vertellen over goede zorg en dat ze niet zozeer om méér zorg vragen, maar vooral vragen om passende antwoorden op hun behoeften.

 

Oogst

Tien interviews met tien bijzondere mensen om mijn overtuiging te illustreren. Tien interviews met mensen de blijven zoeken naar mogelijkheden en kansen en de kracht hebben om door te gaan als het moeilijk wordt. Mensen die ik de afgelopen jaren heb ontmoet en die mij zijn bij gebleven.

 

Partners

Het kunnen vertellen van deze verhalen heeft mij mooie en onvergetelijke momenten bezorgd. Marian Koning en Greetje Hingstman – creatieve denkers en goede schrijvers, hebben mij geholpen bij het tot stand komen van de verhalen in tekst. En natuurlijk mijn dochter Petra Vissers: goede journalist, creatieve schrijver, ontwerper en de stok achter mijn deur. Meriam de Lange, Roland van Mossel en Ron Visser hebben met veel liefde en respect de mensen in hun eigenheid vastgelegd.

“Mooie, ontroerende, grappige en bovenal krachtige verhalen van mensen die het er niet bij laten zitten als het tegen zit in het leven.”
Gerritvierkant
helderadviesvierkant