EVEN VOORSTELLEN

Terug naar het overzicht

Helder Advies is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in zorgvernieuwing waarbij cliënten en patiënten het uitgangspunt zijn. Onderzoek naar de wensen van clienten en het adviseren van instellingen bij de integratie en implementatie van klantenwensen zijn de belangrijkste activiteiten. Dit gebeurt niet alleen door eigen onderzoek maar ook door middel van training en scholing van hulpverleners en belangenbehartigers.

 

Bij Helder Advies staan de gebruikers van zorg en welzijn centraal. Wij doen zelf onderzoek naar de wensen van gebruikers of maken voor onze adviezen gebruik van bestaand wetenschappelijk onderzoek. Onze kracht is om op basis van de inbreng van gebruikers te adviseren en vernieuwende producten en diensten te ontwikkelen.

Wij beschikken over een brede kennis en ervaring op het gebied van zorgvernieuwing en gebruikersparticipatie, zowel in de zorg als welzijn. Dankzij deze jarenlange ervaring beschikt Helder Advies over een groot netwerk van zowel zorgaanbieders als patiënten- en consumentenbewegingen. Daarnaast werkt het bureau nauw samen met andere adviesbureau’s op het gebied van gezondheidszorg, welzijn en andere relevante terreinen. Ook hebben wij nauwe contacten met verschillende onderwijsinstellingen en lectoraten.

De vraag van onze klanten staat centraal bij de uitvoering van opdrachten. Wij leggen werkwijze en resultaten (H)helder en transparant voor de opdrachtgever vast zodat u zonder verdere hulp verder kan ontwikkelen en implementeren.

Omdat wij het belangrijk vinden dat u weet met wie u gaat samenwerken, en wie de mensen zijn die hebben meegewerkt aan de totstandkoming van ‘Oogsten’, stellen wij onszelf graag aan u voor.