Advies en inspiratie


Advies

U wilt advies, of u zoekt een sparring partner? In individuele adviestrajecten helpt Helder Advies u weer op weg en brengt u weer op koers. 

Inspiratie

Helder Advies begeleidt inspiratiesessies, bijvoorbeeld voor organisaties die hun missie en visie (opnieuw) willen uitstippelen. Daarmee kunnen we in een middag een begin maken, maar Helder Advies heeft ook veel ervaring met het begeleiden en faciliteren van intensieve trainingsweekenden.

Uiteraard kan ik u ook ondersteunen bij de implementatie van de complete vernieuwing. Het volledige adviestraject start met de ideeënfase, waarna we in nauw overleg de volgende stap bepalen.

Voorbeelden

Helder Advies heeft in het verleden advies- en inspiratietrajecten vormgegeven voor onder meer Stichting Olijf, SH Jong en de Oogvereniging (toen nog NVBS). 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste gesprek, we denken graag mee! 

 

Contact

 

Rob van Vliet

Voorzitter Oogvereniging

"In zowel de persoonlijke als in de professionele sfeer hebben we heel goed samengewerkt. Het is op momenten in het ontwikkelingsproces wel eens spannend geweest, maar daar heeft Anneke zich goed doorheen geslagen. Het is een succes gebleken; er zijn belangrijke veranderingen in gang gezet. Dat doet Helder Advies flexibel en met visie. Deelnemers zijn met hernieuwde energie en met een andere blik naar hun werk gaan kijken."

Helder Advies

Hofstede de Grootkade 35
9718 KB, Groningen
a.helder@helder-advies.nl
tel: 050 - 313 15 25
gsm: 06 45 75 85 63