Met wie werkt Anneke?


Greetje Hingstman

Greetje Hingstman

Tekst en communicatieadvies

Toen ik drie was, ging ik op onderzoek uit in de wereld. Kijken wat er verder was dan de straat waarin we woonden. Die nieuwsgierigheid heb ik altijd gehouden. Mijn twee werkpassies zijn communicatie en gezondheidszorg. Als communicatieadviseur en verpleegkundige heb ik de meest prachtige combinatie die er bestaat. Begonnen in de communicatie en later mijn andere droom nagejaagd door de HBO-V te gaan studeren. Drentse nuchterheid, die combineer ik met de kennis die ik in de loop der jaren heb opgedaan. Zowel op het gebied van communicatieadvies, gezondheidszorg als tekstschrijven. Hard werken, is me altijd geleerd. En dat is er nooit uitgegaan. Samen met mijn zakelijk partner run ik Buro Goeie Grond. Een bedrijfsnaam die voor ons symbool staat voor al het goede wat er in de grond zit. In de grond van mensen zowel als van organisaties.

Marian Koning

Marian Koning

Tekst en vormgeving

Ik ben ZZP-er en werk voor mensen met een PGB. Geschoold als verpleegkundige, maar ook gevormd aan de kunstacademie Akademie Minerva combineer ik die twee werelden graag. Met mijn bedrijf Mama Muis Producties kijk ik wat er op mijn pad komt qua vormgeving en schrijven in de breedste zin van het woord. Dat kan variëren van het maken van een informatieve dvd voor een patiëntvereniging tot het ontwerpen van poppen voor een poppentheater. Ik maak en illustreer verhalen en gedichtjes voor kinderen. Verder schrijf ik in opdracht. Voor Helder Advies heb ik onder meer meegewerkt aan het opstellen van kwaliteitscriteria voor de behandeling van de ziekte van Parkinson.

Petra Vissers

Petra Vissers

Tekst en vormgeving

In de loop der jaren heb ik aan meerdere opdrachten  mogen meewerken. Ik was onder andere betrokken bij onderzoek naar de wensen van patiënten met Parkinson, maar ook bij  het besturenweekend van de Nederlandse Vereniging voor Blinden en Slechtzienden. Ook maakte ik de website van zowel Helder Advies, als die van Oogsten en schreef ik meerdere interviews voor het jubileumboek. Ik werk op dit moment als journalist voor het Hoger Onderwijs Persbureau en schrijf over de wereld van hoger onderwijs en wetenschap. Hiervoor werkte ik tijdelijk op de redactie van dagblad Trouw.