Diensten en producten


U bent op zoek naar scholing of training van vrijwilligers en medewerkers?

U zoekt een sparring partner die u verder op weg helpt?

U wilt weten wat klanten of cliënten willen?

 

Helder Advies denkt graag met u mee.

 1. Scholingen en trainingen

CRKBO_Instelling

Wij geven scholingen en trainingen op maat in de eigen organisatie. Dat kunnen langlopende trajecten zijn of korte workshops ter inspiratie, bijvoorbeeld op een congres van uw organisatie.

Alle trainingen en scholingen zijn interactief met voorbeelden uit de eigen praktijk en worden geleid door iemand die inhoudelijke kennis combineert met didactische vaardigheden.

2. Advies en inspiratie

Vaak kunt u zelf het vraagstuk oplossen, als iemand maar de juiste vragen stelt. In individuele adviestrajecten, soms heel kort, help ik u weer op weg en breng ik u weer op de koers die u voor ogen had. Prachtig om te doen en met weinig inspanning een groot resultaat.

Uiteraard kan Helder Advies u ook ondersteunen bij de implementatie van de complete vernieuwing. Dat doe ik nooit alleen, maar altijd samen met mijn samenwerkingspartners. 

Of zoekt U een gespreksleider die snel tot de kern komt en deelnemers inspireert nieuwe invalshoeken te zoeken? Bijvoorbeeld voor het leiden van panelgesprekken voor onderzoek en het voorzitten van vergaderingen. 

3. Onderzoek en panels

Klantenpanels kunnen een antwoord geven op al uw vragen die te maken hebben met de organisatie, bejegening en informatievoorziening van gebruikers van zorg- en welzijnsvoorzieningen.

Maar onderzoek doen en het leiden van klantenpanels is een vak apart. Wij kunnen dat van u overnemen en hebben ruime ervaring in het organiseren en evalueren van onderzoek.

Wij maken zowel transcripten van verslagen ten behoeve van kwalitatief onderzoek als meer algemene verslagen met de aanbevelingen en tips van klanten.

Jeroen Mansvelders

HIV Vereniging Nederland

Helder Advies heeft in opdracht van de Hiv Vereniging Nederland het plan 'Vrijwilligers vinden en binden' geschreven. In zorgvuldig gekozen formulering heeft zij de knelpunten rondom ons vrijwilligersbeleid verwoord. Het hieraan gekoppelde advies vormde voor de HVN aanknopingspunten die zij kon omzetten in acties. Een concreet voorbeeld hiervan is de ontplooiing en inbedding van de vrijwilligerscoach.

Helder Advies

Hofstede de Grootkade 35
9718 KB, Groningen
a.helder@helder-advies.nl
tel: 050 - 313 15 25
gsm: 06 - 45 75 85 63